keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

TERVEHDYS PITKÄSTÄ AIKAA !

Hei vaan :) !

Onpas siitä vierähtänyt aikaa kun viimeksi olen tänne kirjoitellut, vaikka kortteja kyllä on näidenkin vuosien varrella reippaasti syntynyt. Jospa poimisin tähän alkuun muutaman kuvan vuoden 2020 korteistani. Korttini ovat edelleen suurimmaksi osaksi 3D-kortteja, mutta viimeisen parin vuoden aikana olen tehnyt paljon muitakin.


    1. Pari 3D-pääsiäiskorttia. Kuvat olen ostanut netistä, toisen kortin taustapaperin kaupasta.



        2. Traktorin mallin piirsin piparimuotin avulla. Ruskea multaista peltoa esittävä osa on softispaperia ja kortin taustan olen värittänyt itse.



3. Osanottokortti kirjeystävän kissan poismenon johdosta. Kissan piirsin piparimuotin avulla mustalle kartongille. Vihreä taustapaperi on kuviolehtiöstä ja sateenkaari tarra-arkista.


 

4. Kirjelehtiön uusiokäyttöä korttipohjana. Pienemmän kortin taustapaperi on kansion välilehdestä.



5. Tämän Äitienpäiväkortin mallin otin netistä, mutta sivua en enää muista. Yksinkertaisempi, mutta tarviiko sen aina niin monimutkainen ollakaan - ajatushan se tärkein :) !



6. Vaihteeksi vähän poikamaisempia kortteja hempeiden tilalle. Näissä vaaleansiniset taustapaperit ovat kansion välilehdistä leikattuja.


 

7. Ja miehisempiäkin kortteja. Taustapaperit ovat kuviopaperilehtiöstä.



8. Hempeämpiä ja kesäisiä kukkakortteja, vaikka teinkin nämä joulun 2020 aikaan. 3D-kuvia. Taustapaperit kuviopaperilehtiöstä.




9. Vauvakortteja sekä tytöille että pojille samalla kertaa kun inspis iski. Näissäkin taustapaperit kansioiden välilehdistä.



10. Uusiokäyttö jatkuu joulukorteissakin. Kuvat leikattu lahjapapereista. 




11. Ajatuksella tehtyjä vastaanottajilleen.



12. Vanhat tyhjät kirjelehtiöt hyötykäyttöön tai siis niiden kannet :).


Seuraavassa tekstissäni laittelen sitten kuvia viime vuonna tekemistäni korteista tai siis osasta niistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti