sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

KEVÄTPIRISTYSTÄ

Taas on aikaa vierähtänyt viime kirjoituksestani, vaikka kuinka tykkää askarrella kortteja aika on välillä rajallista sillä innokkaallakin harrastajalla on myös muuta elämää. Mutta inspis iskee ajoittain ja silloin ei voi kuin toteuttaa itseään.

Tässä tämän vuoden ensimmäisten kuukausien tuloksia.




Ystävänpäiväkortteja käyttäen 3D-kuvia, kuviollisia taustapapereita lehtiöstä, ylijäämäpaperisuikaleita ja koristejuttuja.

Kakkoskuvassa ponikortissa myös hyödynnetty paperien jämiä sekä kirjepaperia taustana. Sydämet jouluisesta tarra-arkista.


Hempeitä pastellisävyisiä jääkarhukortteja esim. ystävälle tai lapselle ihan mihin tilanteeseen vain. 

Oikealla olevassa kuvissa käytetty jälleen kuviollisen paperin suikaleita taustana. Hyödynnetty myös nappi koristeeksi kortin muuten niin "tyhjäksi" jääneeseen kohtaan.












Vaihteeksi muita kuin 3D-kortteja. Näillä ylläolevan kuvan korteilla osallistuin Facebookissa olevan Ihanat ilahduttajat-ryhmän kevätkorttikeräykseen, kortit lähtivät Kouvolaan. Materiaaleina käytin kaikkea mahdollista nurkistani löytyvää; softislevyä, lahjapaperia, kalenterin kuvia, kirjepakkausten kansikuvia, valmispostikorttia, kukkavärityskuvan tulostin netistä, pienillekin silpuille tuli jälleen käyttöä tekstien taustaksi.


PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen oli ensin olevinaan niin kaukana tänä vuonna ja nyt kuitenkin se on ihan nurkan takana.






Osa tämän vuoden pääsiäiskorteista. "Pitsinauha" tarranauhaa.



Viimeisessä kuvassa oleviin softislevystä tehtyihin kuviin otin mallit netistä.

Tässäpä ehkä ainakin hetkeksi silmän iloksi pirtsakoita kuvia. Hyvää Pääsiäistä ja kevättä :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti