keskiviikko 30. maaliskuuta 2022

VUODEN 2021 KORTTEJANI

Edelleen laahaan vähän perässä, mutta kyllä tässä vielä kuluvaankin vuoteen päästään. Viime vuonna eli 2021, tein yhteensä 178 korttia + muutaman pakettikortin. Näistä 89 on 3D-kortteja.  Jokaisesta tekemästäni on kyllä kuva, mutta jos kaikki laittaisin tähän niin tämä täyttyisi pelkästään niistä. CD-korteista sekä joulukorteista päätin tehdä jonakin päivänä erillisen kirjoituksen.



1.Ystävänpäiväkortteja tehtynä valmiisiin korttipohjin tarvikkeista, joita olen mm. saanut lahjoituksena Facebookin ryhmän kautta. 



2. Kissakuvat olen leikannut ukrainalaisesta kalenterista. Kortit ovat yksiosaisia, vaikka yleensä teen kaksiosaisia.



3. Valmiisiin korttipohjiin tehdyt, erääseen korttikeräykseen lähetetyt kortit. Taustat kuviopaperilehtiöstä ja koristeet lahjoituksena saatuja.



4. Vihreä tausta on väripaperilehtiöstä. Rusettikoristeita ostin erivärisiä jo jokunen vuosi sitten netistä yksittäiseltä myyjältä. Kaiken voi hyödyntää, myös tyhjän tekstitarra-arkin.



5. Kukkakortteja vähän niin kuin sarjatyönä. Samankaltaiseset taustapaperit ja samantyyliset helpohkot leikattavat kukkakuvat.

 

6. Pääsiäiskortteja, taustat kuviopaperilehtiöstä. Toisen kortin kuva olikin vaikeampi leikata ja koota, mutta tulipahan tehtyä :)



7. Vähän maalaiselämääkin. 3D-kuva yhdistettynä "tavalliseen" kuvaan.




8. Jälleen uusiokäyttö kunniaan; nallekuva kirjelehtiön kannesta, lehmäkortin tausta myös lehtiön kansi ja kissakuva kalenterista. 




9. Kukkakortteja sarjatyönä. Samansävyiset kuvat, samantyylisiin taustoihin jotka ovat valmista kuviokartonkia.


10. Ei kannata heittää jämäpaloja roskiin jos niistä vielä saa jotain. Lisäsin kortteihin vain koristeet ja toiseen varsinaisen korttikuvankin. 



11. Kokeilin tehdä serveteistä kortteja. Koska en omista laminointikonetta, joka olisi kätevä tässä, liimasin nämä ja laitoin kontaktimuovia päälle.



12.Vanhasta keräilysarjakuvasta leijonan kuva.



13. No mitä tästä nyt kertoisi. Tavallinen 3D-kukkaonnittelukortti.



14. Pikaisesti tehty yksinkertaisempi pääsiäiskortti, mutta tunnelma on silti kohdillaan :). Keltainen paperi kansion välilehdestä, pupujen kuvat ihan vain tarroja.



15. Pinkkiä eikä kortin tarvitse aina olla se perinteisen kokoinen, voi olla vaikka pitkulaisempikin joskus.






























































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti